Cum comand?

1. Alege produsele

Folosind meniul de sus, puteti naviga usor prin categoriile produselor care va intereseaza. Cu un singur click pe produsul dorit veti avea acces la descrierea detaliata a acestuia: fotografii, pret, disponibilitate.


2. Adauga-le in cos

Dupa ce ati ales ce doriti sa cumparati din lista noastra apasati pe butonul "Adauga in cos" si produsul va fi introdus automat in cosul Dvs de cumparaturi. Puteti vedea in orice moment produsele din cosul de cumparaturi, care se afla in partea superioara dreapta a paginii, apasand butonul "Cos".


3. Creeaza-ti cont

Pentru a putea cumpara, avem nevoie de datele dumneavoastra personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.


4. Finalizeaza comanda

Vi se va cere sa acceptati termenii si conditiile de functionare ale site-ului, prin bifarea casutei asociate. Tot aici puteti sa alegeti daca doriti produsele livrate la dumneavoastra acasa sau daca doriti sa le ridicati personal. Apoi, prin apasarea butonului "Confirm comanda" veti finaliza procesul de comanda. Felicitari!